Detingudes dues dones que robaven joies distreien les seves víctimes a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta de dues dones de 24 i 32 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Barcelona que van ser detingudes per un presumpte delicte de furt.

Al voltant de les onze del matí del passat 23 d’octubre una patrulla de la unitat d’investigació, va veure dues noies joves que exhibien una carpeta a un home d’edat avançada que estava assegut en un banc. Una de les dones el començava a petonejar, mentre que una altra controlava l’entorn.

Poc després, les dones van rodejar quatre turistes d’edat avançada i van començar a conversar amb ells usant la mateixa tàctica anterior.

Els agents van veure com una de les dones subjectava el canell dret a una senyora i la començava a besar per la cara, mentre l’altra dona feia el mateix amb la parella de la turista alhora que controlava l’entorn.

Els mossos van intervenir, i mentre identificaven les dues dones, la que havia agafat a la víctima pel canell va obrir la mà i va deixar anar al terra un braçalet que havia intentat furtar a la turista.

Els mossos van comissar un braçalet d’or amb tres pedres incrustades i una carpeta de color blau de recollida de signatures d’una associació regional de discapacitats sordmuts. Les dues dones van quedar detingudes per un delicte de furt i la joia va ser retornada a la seva legítima propietària.

Les detingudes, amb antecedents, van passar el dia 24 d’octubre a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics