Presó per dos homes que manipulaven les ruletes en una sala de joc de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos van detenir fa 10 dies dos homes de 25 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i xinesa respectivament, i veïns de Múrcia, per un presumpte delicte de robatori amb força, en concret per la manipulació fraudulenta de ruletes electròniques.

La investigació es va iniciar el passat mes de juliol arran d’una denúncia presentada pels propietaris d’un saló de joc de Pineda de Mar, els quals havien detectat com dos individus s’havien apoderat d’uns 12.000 euros després de manipular una ruleta electrònica.

La investigació va culminar el passat 20 d’octubre quan els agents van poder localitzar als mateixos dos individus, quan es trobaven de nou al mateix saló de joc de Pineda de Mar amb la intenció de tornar a manipular la mateixa ruleta electrònica. Els dos homes van ser detinguts i durant el seu escorcoll se’ls va poder intervenir diferents dispositius electrònics mitjançant els quals aconseguien manipular aquestes ruletes i obtenir premis en metàl•lic.

Posteriorment, els investigadors van realitzar una entrada i escorcoll a l’hotel on es trobaven allotjats a la ciutat de Barcelona i es van intervenir 4.000 euros en metàl•lic i més dispositius electrònics i tornavisos fets servir per tal de manipular les ruletes.

Fins el moment s’han pogut detectar quatre salons més afectats per aquesta mateixa tipologia delictiva, en concret dos a Barcelona, un a Terrassa i un altre a Múrcia . Els investigadors han pogut acreditar que els detinguts, que no tenen antecedents policials anteriors, haurien aconseguit un botí d’uns 19.000 euros.

Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 d’Arenys de Mar en funcions de guàrdia el passat 23 d’octubre el qual va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarta que els detinguts haguessin actuat en altres sales de joc fent servir el mateix “modus operandi” per tal de manipular les màquines de joc i aconseguir diners de manera fraudulenta.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics