Torna a engegar-se la campanya de recollida d’aliments i material higiènic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’Ajuntament de PLF ha tornat a posar en marxa la seva campanya Tu ets solidari, que busca la participació ciutadana en la recollida d’aliments i de material d’higiene personal o per a la llar que després es fa arribar a les famílies més necessitades del nostre municipi.

La campanya busca productes bàsics per a qualsevol família, com aliments de llarga caducitat, com llaunes de conserves, llegums, o pasta i material divers com sabó, bolquers, gel de dutxa o lleixiu.

Ho ha explicat la regidora de Serveis Socials, Dolors Agüera.

Aquesta campanya, gestionada pels Serveis Socials del consistori, ha distribuït diferents punts de recollida de productes per tal de facilitar a tothom que es pugui participar. Així es recull material en diferents establiments comercials, supermercats, centres educatius o espais de titularitat municipal com el casal de la Dona o Can Batlle.

Aquesta campanya de recollida de productes bàsics es fa diverses vegades durant l’any a la nostre població per cobrir les necessitats d’aquestes famílies que estan en situació econòmica precària i que necessiten un cop de mà no només al Nadal, sinó durant la resta de l’any.

L’objectiu de la campanya és poder fer paneres bàsiques que després l’entitat “ Fronteras Abiertas a la Amistad” s’encarrega de repartir entre les famílies usuaris dels serveis socials.

Aquesta col•laboració popular complementa els xecs d’alimentació bàsica que proporciona el consistori a aquelles famílies amb problemes més específic i amb risc d’exclusió social i econòmica.

La campanya Tu ets solidari s’allargarà fins el dia 13 de desembre, quan començarà la tradicional recollida de joguines.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics