Ràdio Palafolls seguirà el 9N amb una programació especial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta emissora serà present durant la jornada participativa del 9N. Ho farà informant puntualment a través de les seves xarxes socials sobre el desenvolupament de les votacions al nostre municipi. Així informarem de l’obertura de les urnes a primera hora del matí, de les possibles incidències, del ritme de participació i del desenvolupament general de la jornada. A les 8 del vespre, la informació prendrà cos en un programa especial que des del propi institut anirà explicant l’escrutini de les butlletes , amb entrevistes a l’ANC, als polítics locals i comarcals per saber que n’opinen del desenvolupament de la jornada, de la participació i dels resultats.

El focus d’interès estarà en el què passi a PLF, però també amb especial atenció als escrutinis dels municipis veïns.

A més, connectarem en directe amb el Centre de Premsa a BCN on es centralitzaran les dades principals de la jornada i seguirem les compareixences.

Tot plegat des de les 8 de la tarda i fins al vespre en directe des del propi gimnàs de l’Institut de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics