L’aleví de futbol empata a 5 en un vibrant partit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al minut 41 de la primera part els palafollencs guanyaven per 0 a 3, gràcies a 2 gols de Romero i un de Valiente. Abans del descans el Quart va aconseguir retallar distàncies amb un gol i amb un segon just a la represa.

El PLF va tornar a reactivar-se i en qüestió de 4 minuts va ampliar distàncies fins el 2 a 5, gràcies al un gol de Moreno i el segon de Valiente.

Els gironins, però van marcar encara 3 gols més igualant el marcador final amb el 5 a 5. Vibrant partit de l’equip que ñes 12`s amb 4 punts. La propera setmana jugarà contra el Sils a casa. Els de la Selva són cuers, perque encara no han sumat cap punt.

L’Amateur suma la 10a victòria. Ho fa fet davant del St Hilari gràcies a un solitari gol de Muñoz al 25 de la primera. L’equip continua invicte al campionat. 10 victòries seguides, pel que sumen 30 punts 7 més que el segon classificat que és el Blanes A, tot i que els veïns tenen un partit menys. El proper partit del PLF es pot aprofitar per fer forat a la classificació, ja que els blanencs seran els rivals dels palafollencs al municipal palafollenc.

Per últim ens fixem en el cadet que ha perdut aquest cap de setmana al camp del Cassà per 3 a 1. Ayoub va marcar el gol del PLF que no va ser suficient per doblegar als gironins. A més l’arbitre va expulsar a 2 jugadors palafollencs per doble amonestació.

El PLF és 15è amb 5 derrotes i rebran aquesta setmana la visita del Ripollès, líder de la classificació amb només 1 derrota en el que va de lliga.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics