Continuen buscant el pescador desaparegut a Tossa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir en fer-se fosc i per culpa del temps es va suspendre la recerca de l’home de 71 anys desaparegut dilluns mentre pescava a la costa a Tossa. Durant tot el dimarts, han estat buscant algun rastre del pescador per terra, mar i aire.

A primera hora de la tarda, un avió amb infrarojos procedent de València s’ha sumat a la recerca però han hagut de suspendre la cerca sense localitzar ni l’embarcació ni el pescador. La recerca s’ha fet de nord a sud resseguint el litoral des de l’Estartit fins la costa maresmenca.

El pescador va ser vist per última vegada a les nou del vespre i no respon al mòbil. El mal temps ha obligat a parar de buscar abans d’hora i no han pogut esperar a que es fes fosc.

Segons ha explicat la família del pescador, cada dia sortia a pescar al vespre amb la seva embarcació de 3 metres s’eslora i doble casc i vorejava la platja gran de Tossa de Mar de punta a punta. Solia arribar a casa de matinada, passada la mitjanit. La seva dona ha estat qui ha avisat els serveis d’emergències quan ha vist aquest dimarts al matí que l’home de 71 anys encara no havia tornat de pescar calamars i que no responia tampoc al telèfon mòbil.

Immediatament s’ha muntat un dispositiu de recerca format per Salvament Marítim, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Guàrdia Civil, Protecció Civil i Policia Local. Durant tot el dia han estat buscant algun rastre de l’embarcació per terra, mar i aire. Cap al migdia, han localitzat un art de pesca a la zona de cala Salionç, uns quilòmetres al nord de Tossa de Mar, que podria ser del pescador però no han trobat res més.

Diversos helicòpters i embarcacions han pentinat el litoral de nord a sud.

A més, han fet la petició per via judicial perquè la companyia telefònica posicioni el telèfon mòbil del pescador per tenir un punt concret on s’hagi perdut el rastre.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics