URGENT

Lloret aposta pel cicloturisme per ampliar temporada

Compartiu aquesta història

La ciutat està certificada com a destinació de turisme esportiu des de fa 8 anys i poc a poc tan el sector públic com el privat s’han adaptat a les necessitats de diferents modalitats esportives per atraure nous visitants.

En aquest sentit, Lloret aposta especialment en el cicloturisme, cosa que es veu amb la vinculació de la ciutat com a seu d’esdeveniments nacionals i internacionals com la Setmana Catalana de Ciclisme, la Volta a Catalunya o la Vuelta a España. També, però com a destinació per a estades o concentracions de grups europeus, principalment dels països del centre i el nord d’Europa, que vénen atrets per l’atractiu de les rutes cicloturistes que ofereix la província de Girona.

Per ajudar a aquesta especialització s’han adaptat les necessitats d’aquests usuaris pel que fa a allotjament amb serveis com poden ser menús rics en carbohidrats, aparcaments específics per poder penjar les bicicletes, eines per a tot tipus de reparacions, mànegues per la seva neteja i servei de manteniment, entre d’altres.

Actualment Lloret de Mar disposa de set hotels completament adaptats i 6 hotels més estan en procés d’adaptació.

Quant a rutes de cicloturisme, s’ha realitzat un esforç per promoure rutes atractives i segures per a practicants d’aquest esport, amb una bona senyalització.

De fet, de les dotze rutes presentades en el plànol de rutes cicloturistes de Catalunya, cinc surten de Lloret de Mar i una sisena hi passa durant el seu recorregut.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics