El ple de Malgrat resoldrà demà 6 sancions per a propietaris de gossos perillosos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dijous, l’Ajuntament de Malgrat es reunirà en sessió plenària, la corresponent al mes de novembre.

Dels 13 punts de l’ordre del dia, 6 són referents a la resolució d’expedients sancionadors per a propietaris de gossos catalogats com a potencialment perillosos. En tots els casos són per incompliment de la normativa de tinença d’animals. Tot i que no ha transcendit els motius exactes dels incompliments, habitualment són per portar-los sense lligar o sense morrió per la via pública.

Més enllà d’aquests punts, el ple de demà aprovarà l’establiment del servei públic de mediació ciutadana per tal de resoldre conflictes de convivència per evitar les vies judicials en casos menors. El ple a més haurà d’aprovar el reglament de funcionament d’aquest nou servei.

La sessió de demà també aprovarà les dades del padró municipal a principis d’aquest any.

Per últim CIU, presenta una moció al ple. Els nacionalistes volen que el consistori es posicioni entorn a la miñlionaria indemnització que rebran els impulsors del Projecte Castor, i que ha hagut d’aturar, després que es relacionessin amb els moviments de terres que van patir les terres de l’Ebre a inicis d’any. La indemnització sortiran de fons públics i s’enfila als 1350 milions d’€.

La sessió de demà, que és ordinària i començarà a les 7 de la tarda, acabarà amb el punt de precs i preguntes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics