Tallers per millorar l’ús oral i escrit de la llengua catalana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Sota el nom de Pinzellades de català, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament proposa un nou taller per treballar el bon i correcte ús de la llengua catalana. La manera de fer-ho, però és especial i diferent.

Segons el consistori, la intenció és quedar un cop al mes per treballar diversos aspectes de la llengua prenent de referència algun fragment d’una obra concreta que forma part del cànon literari català. A partir d’uns fragments d’aquestes obres escollides, es treballarà el lèxic, la sintaxi i alguns aspectes gramaticals que sovint ens fan dubtar a l’hora d’expressar-nos tant oralment com escrit.

Tot plegat vol seguir la fórmula de funcionament del Club de lectura. Així els interessats es trobaran un dimecres de cada mes a les 19.30 h a la Biblioteca Enric Miralles on la professora, Anna Franquesa, presentarà el text escollit amb què es treballaran aspectes lingüístics que cridin l’atenció. Ho ha explicat Olga Samper de l’Àrea d’ensenyament de PLF.

La primera trobada tindrà lloc el 3 de desembre i el text que es proposa treballar per la primera sessió pertany a l’obra de Solitud de Víctor Català.

Tot i que el taller és de perfeccionament, no cal tenir un gran nivell de català, però si usar la llengua amb assiduïtat.

Les Pinzellades de català són gratuïtes i obertes a tothom que li agradi la llengua i la literatura catalana, i que tingui ganes de millorar la seva expressió oral i escrita.

L’àrea d’ensenyament explica, però que no es tracta d’un curs de llengua formal i acadèmic sinó que neix amb la voluntat d’oferir un lloc de trobada per a tot amant de la llengua catalana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics