URGENT

La Policia Local evita el robatori en un bar i socorre una dona que havia quedat inconscient

Compartiu aquesta història

 

La matinada de dilluns a dimarts, la patrulla del torn de nit va poder evitar el robatori en un bar de Sta. Maria. L’agent de guàrdia, mentre feia la ronda, va enxampar a tres persones mentre estaven forçant la persiana d’un conegut bar d’aquest barri de PLF. En veure’s sorpresos el sospitosos van fugir en cotxe a gran velocitat i la patrulla de PLF va poder perseguir-los fins la zona de Can Bartroli, quan van poder despistar als agents.

Ràpidament es va avisar al propietari del bar, que es va personar a la comandància per realitzar la denúncia.

D’altra banda, el cos local de seguretat va intervenir ahir en socorre una veïna de PLF que havia quedat inconscient.

Segons fonts policials, a quarts d’1 de la matinada una dona es va personar a la nova caserna per denunciar que feia dies que no sabia res de la seva veïna i que sentia el gos bordar.

Els agents es van personar al domicili de la senyora i en no respondre van accedir a l’interior, on van trobar-la estesa a terra i inconscient. Els agents van portar el desfibrilador portàtil que duen al cotxe patrulla, tot i que al final no va ser necessari i va ser traslladada en ambulància a un centre hospitalari, on es recupera.

Segons les mateixes fonts, tot sembla indicar que la dona va caure mentre col•locava unes cortines. A causa de la caiguda la dona ha perdut el coneixement.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics