La popular divulgadora gastronòmica y xef del restaurant Semproniana de Barcelona serà divendres la madrina del certamen gastronòmic de PLF. Serà ella l’encarregada de donar la benvinguda als visitants i restauradors locals que participaran de la Mostra.
Parellada es molt coneguda per les seves aparicions a la tv i a la resta de mitjans de comunicació on divulga diferents aspectes de la cuina. Ho ha explicat Anna Rovira, de l’area de Cultura i Comunicació de PLF
La Mostra continua apostant per a grans i reconeguts cuiners padrins i madrines. En les edicions anteriors ho han sigut xefs com Carme Ruscalleda, els Germans Roca o Nando Jubany entre d’altres.
La 7a Mostra Gastronòmica tornarà a reunir als principals restauradors locals, fins a 8, que elaboraran 2 plats cadascun. A la 15a de plats, cal sumar-hi els cafes, les begudes, les postres – els tradicionals Palauets- i el Cava Castell de PLF, que enguany torna a presentar xapa amb un element característic de la nostra vila. Enguany, el protagonisme el prendrà la nova passera de PLF.
Les entrades encara es poden aconseguir a un preu de 30€, amb el que es podrà degustar tota l’oferta gastronòmica.
El certamen, que es va començar a fer al teatre de PLF, es farà al Casal de l’Avi del centre, que n’és la seu des de fa 3 edicions.
Des dels seus inicis, l’any 2007, la mostra ha volgut posar en valor d’una banda els restaurants del nostre poble i de l’altra els productes de proximitat. De fet, en les seves primeres edicions, la majoria de plats eren elaborats amb fesols del ganxet i amb bolets. Ara s’han inclòs altres ingredients principals, tot i que aquests dos productes es mantenen dins l’oferta dels restaurants per a la mostra.