Subvenció de 170 mil€ per arreglar el teatre la biblioteca i el Palauet

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diputació de BCN ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament de PLF per valor de 170 mil € per tal de realitzar actuacions en diferents equipaments municipals.

L’ajuda, inclosa dins el programa D’Inversions Finançament Sostenible, permetrà canviar o millorar els sistemes de climatització del teatre i de la biblioteca. Precisament aquest ha estat un problema recorrent en questes dues instal•lacions. De fet el consistori ha rebut queixes referents als problemes de climatització de la biblioteca Enric Miralles i, en el seu moment, el teatre es va haver de tancar a l’hivern per manca d’un sistema de calefacció eficient.

Amb aquesta ajuda de la Diputació es podrà canviar els sistemes per d’altres de més eficients i dimensionats per les instal•lacions.

Igualment, el sistema de climatització del teatre es posarà coincidint amb les obres de remodelació de l’equipament. Uns treballs que s’estan dilatant a l’espera dels permisos de la Generalitat per poder tractar la uralita que s’ha de substituir i que suposa un material sensible.

A banda dels sistemes de climatització, i segons fonts de l’Ajuntament, l’ajuda també servirà per poder crear una nova sala dins el Palauet de PLF. Es tractaria d’eliminar l’actual bar del pavelló, que no s’ha fet servir casi mai, per tancar aquell espai i oferir una nova sala dins el centre esportiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics