URGENT

Osorio obté el suport d’EUiA per a ser el candidat a l’alcaldia de PLF

Compartiu aquesta història

D’aquesta manera passa el primer dels tràmits necessaris per acabar sent el candidat de la coalició amb ICV.

Com era previsible, Osorio va aconseguir ahir el suport unànime dels militants i simpatitzants d’EUiA per ser el candidat dels comunistes palafollencs a les properes eleccions municipals, previstes per d’aquí a mig any.

Ara, però, caldrà consensuar la candidatura definitiva que presentaran els dos socis, tot i que tot sembla indicar que Osorio no tindrà rival i acabarà liderant la candidatura municipal per 3a vegada consecutiva.

Osorio, a l'esquerra, al costat de Asuar. Foto: Twitter
Osorio, a l’esquerra, al costat de Asuar. Foto: Twitter

Osorio és regidor des de fa 7 anys, els últims tres com a membre del govern amb coalició amb el PSC.

D’altra banda, Alternativa Jove,la branca juvenil d’EUiA, ha nomenat aquest cap de setmana a Aleix Asuar com a nou responsable en substitució de Tamara Vergel.

La decisió s’ha pres en l’assemblea d’Alternativa Jove de PLF. La formació remarca la importància dels joves en la construcció del futur de la nostra vila ja que són ells els qui hauran de liderar un possible canvi de model social i polític.

La fins ara responsable de la branca jove d’EUiA, Tamara Vergel, va ser número 3 a les llistes comunes amb Iniciativa en les passades eleccions municipals de fa 4 anys, i a més ocupa càrrec de responsabilitat a la comarcal d’EUiA en representació d’Alternativa Jove. Vergel ha arribat a l’edat màxima per ser dirigent de la branca jove i per això hi ha hagut el relleu, tot i que seguirà implicada en la formació local.

Asuar assumeix el càrrec amb la vista posada en els propers comicis electorals previstos per d’aquí a 6 mesos, quan presumiblement ocuparà alguna de les primeres places de la llista que presentaran al nostre poble la coalició d’ICV-EUiA.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics