Pineda ja té empresa per construir el nou tanatori

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Finalment l’empresa Cabré i Junqueras, un referent en serveis funeraris a la comarca del Maresme, ha estat la guanyadora del concurs per a la construcció i explotació del futur tanatori de Pineda de Mar, que s’ha d’aixecar al costat de l’actual cementiri, a tocar de la platja entre Sta Susanna i aquesta localitat.

Jordi Masnou, regidor d’Urbanisme, explica al diari Punt Avui que es tracta d’una adjudicació del dret de superfície per desenvolupar el servei durant un període de 50 anys. L’empresa va presentar una proposta que, a banda d’adequar-se a la petició feta des del consistori, hi afegia un seguit de millores que van acabar de decantar la mesa de contractació cap a la seva proposta. En concret, segons especifica el regidor, l’empresa es compromet a construir un pàrquing subterrani de 40 places i a ampliar la capacitat actual del cementiri amb 400 nous nínxols i 500 columbaris. També té previst enjardinar i condicionar la plaça del davant.

Aquesta adjudicació arriba després del litigi entre la mateixa empresa i el propi consistori pinedenc després que l’Ajuntament no li va deixar construir un tanatori privat al costat de la carretera N-II i a tocar dels Mossos d’Esquadra.

Des del consistori confien que ara s’arribi a un acord amb la firma de serveis funeraris per resoldre definitivament el litigi judicial.

Aquesta empresa funerària, amb seu a Mataró, gestiona diferents instal.lacions com cementiris i tanatoris. De fet aquest octubre va aconseguir la concessió del cementiri municipal de PLF, que gestionarà en els propers 20 anys. Així l’empresa serà la que haurà d’afrontar l’ampliació de nous nínxols a l’equipament del nostre municipi en els propers mesos.

El Punt/ RP

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics