L’Amateur es retroba amb la victòria

Després de l’ensopegada de l’última jornada, quan va cedir els primers punts del campionat després d’empatar contra el Blanes, l’Amateur s’ha retrobat amb la victòria. Ha estat per la mínima, 0 a 1, al camp del Maçanet. El gol dels palafollencs l’ha marcat Parera al minut 14. Un gol que val 3 punts, i que ajuden al PLF a escapar-se al cap`davant de la lliga amb 34 punts de 36 possibles. L’equip és líder a 6 punts del 2 classificat, l’Anglès que ha perdut aquesta jornada per 0 a 3.

Aquest proper cap de setmana jugarà a casa contra el Vilartagues, 14è a la lliga.

El cadet va caure al camp del St Feliu per 4 a 3. Sergi va avançar al cadet al minut 8 i Ayoub va marcar el segon després que els gironesos aconseguissin empatar. Oscar va marcar el 3r gol dels palafollencs que no va ser suficient per superar els 4 gols marcats pel St Feliu.

El cadet continua sense sumar cap punt i és 15è a la taula. La propera cita serà al municipal de PLF contra el Lloret, 8s a la classificació amb 13 punts.

Per últim, l’Aleví també ha perdut aquesta setmana al camp del Vilobí per 4 a 2. Aitor va ser l’autor dels 2 gols locals, un al minut 31 i l’altre al 41, però no van servir per que els palafollencs aconseguissin la victòria. Ara l’equip és 11è amb 7 punts. Aquesta setmana jugaran contra el Lloret , que és 13è amb 5 punts i que ve de perdre aquesta última jornada.