Enxampen un jove de Tordera mentre robava en una casa de Fogars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Agents del cos de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir fa uns dies a Fogars, un jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tordera, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili.

A quarts d’onze de la nit els mossos van tenir coneixement de l’activació d’una alarma en un domicili d’aquesta població. Un cop van acostar-se fins la finca, la patrulla va localitzar una de les finestres amb signes d’haver estat forçada.

Els agents van accedir a l’interior de la vivenda saltant la tanca de dos metres d’alçada i van fer un registre per l’interior de l’habitatge.

Va ser durant l’escorcoll quan van localitzar amagat darrera la porta del lavabo al presumpte lladre.

Aquest havia trencat els diferents elements d’alarma que hi havia instal•lats al domicili. El detingut, amb antecedents, va passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs, a l’espera del judici.

Blanes al dia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics