URGENT

Una 60a de persones participen a la Jornada de Dinamització Comercial de Petits Municipis a PLF

Compartiu aquesta història

La sala de plens de l’Ajuntament acull aquest matí aquesta jornada de treball organitzada per la Diputació de BCN i que reuneix responsables polítics i tècnics de diferents municipis petits per parlar i compartir les experiències entorn a la gestió del comerç dels seus municipis. La intenció és debatre, avaluar i definir unes possibles accions i línies a implementar de cara al futur.

Durant el matí s’han escoltat les experiències de diferents municipis o regions tant catalanes com de la resta de l’Estat. És el cas que diferents models de promocions comercials a municipis com St. Martí de Tous, el Lluçanès o un municipi de Valladolid.

Jordi Subirana, diputat de comerç de la Diputació de BCN, explica que la intenció és escoltar experiències que els municipis puguin adaptar a cada realitat per potenciar el comerç local.

Al migdia, la 60a de participants han baixat pel carrer major per tal de conèixer la combinació de botigues outlet i tradicionals en un mateix eix comercial que coexisteixen al nostre poble. De fet aquest és un dels motius pels que la Diputació s’ha decantat pel nostre municipi a l’hora de fer aquesta jornada.

Després de la visita, s’ha fet una taula rodona sobre el desenvolupament local de municipis petits, com el nostre.

PLF acull aquesta jornada per primera vegada ja que és itinerant des que l’any passat es fes a Moià. Abans sempre s’havia fet a BCN.

Les jornades són tècniques i no estan obertes al públic en general, sinó a especialistes i responsables tant tècnics com polítics de polítiques de comerç.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics