El temporal del cap de setmana deixa 70 litres per metre quadrat a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La zona de l’Alt Maresme ha estat on més aigua ha caigut aquest cap de setmana de tota la comarca. Al nostre municipi, segons dades del servei de Meteorologia del CCM, han caigut poc més de 70 litres per metre quadrat. La gran majoria d’aquests litres van caure de forma concentrada ahir a la tarda. De fet diumenge a la tarda van caure 50 litres, lluny dels registres de tot el dissabte que passa dels 19 i mig.

Tot la intensitat de les pluges i segons informa la Policia Local de PLF, no hi ha hagut incidències destacables derivades dels aiguats, més enllà de l’entrada d’aigua en alguns baixos i petites esllavissades a la zona de Vallplana.

El que sí es va veure afectat va ser l’enllumenat públic. La tempesta elèctrica va provocar alguns problemes en la xarxa tant pública com a particulars, i moltes llars van patir pujades de tensió. Tanmateix alguns carrers van quedar a les fosques per culpa d’aquestes apujades de tensió.

A Malgrat la pluja va provocar més problemes. Alguns carrers es van inundar i va entrar aigua en alguns baixos del municipi. També es va registrar un accident de trànsit que va complicar la mobilitat al municipi veí sobretot durant la tarda.

Alguns passos subterranis, com el de la cooperativa agrícola o el de la plaça de l’ancora han acumulat tanta aigua que s’han hagut de tallar al trànsit i alguns carrers del municipi han patit problemes en el subministrament elèctric. A més el temporal ha afectat de nou les platges del municipi.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics