Malgrat celebra St Nicolau aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Es la Festa Major del municipi veí que de nou torna a concentrar diferents activitats des de divendres i fins dilluns. De fet divendres és festiu a Malgrat i les activitats previstes estan dirigides sobretot als més petits amb un espectacle de Circ, la projecció de la pel•lícula “Gru, el meu dolent preferit” o la planificació d’activitats esportives com els 3 x 3 de futbol sala i de bàsquet. La jornada acabarà amb la projecció del documental sobre la Festa dels Empestats, en el que es repassa com es prepara i com es desenvolupa aquesta activitat que es celebra en l’altra gran festa del municipi a l’estiu.

Dissabte és dels dies més forts de la festa amb el tradicional mercat de St Nicolau que es desenvolupa pels principals carrers del centre amb desenes de paradetes d’artesania i de Nadal. També hi haurà la trobada de gegants, els versots dels diables, el correfoc al vespre i el concert i ball amb l’orquestra Montecarlo.

Diumenge torna a ser una jormada encarada als més petits i joves amb inflables , el correfoc infantil i la cercavila de bestiari.

Dilluns, que també és festiu, la programació de la Festa Major incorpora el cross de Malgrat, la tradicional Fira del Disc o l’aplec de la Sardana que es va haver de suspendre fa unes setmanes per culpa de la pluja. L’Aplec arriba a la 40a edició.

Al web de RP hi podeu consultar tota la programació de la Festa Major de St Nicolau de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics