Rescaten en helicòpter un pescador caigut entre les roques a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’home estava pescant a les roques de la zona de s’Agulla de Blanes, prop del Jardí Botànic de Mar i Murtra.

Segons els Bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís a tres quarts de dotze del migdia, es tracta d’una zona de difícil accés amb una forta pendent, motiu pel qual no se l’ha pogut evacuar ni per terra ni per mar.

L’home, que estava pescant entre les roques d’aquesta zona del municipi, ha caigut d’uns 10 metres d’alçada per causes que es desconeixen. El pescador ha resultat ferit greu perqué ha rebut un fort cop al cap com a conseqüència de la caiguda.

Una vegada es va rebre l’avís del succés, es van desplaçar al lloc efectius de la Policia Local, Protecció Civil i una ambulància del SEM. En comprovar-se la dificultat del rescat, es va sol•licitar la intervenció d’un helicòpter de Bombers.

Un cop rescatat d’entre les roques, el pescador va ser traslladat a l’hospital Josep Trueta Girona, on es recupera de les ferides.

No és la primera vegada que els serveis d’emergències han de rescatar pescadors d’entre les roques de les cales de Blanes. Al febrer de l’any passat, protecció civil va haver de rescatar un home de 71 anys que va caure també entre les roques del municipi.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics