Lloret es promociona a l’Azerbaidjan

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ho ha fet participant en un workshop organitzat per l’Agència Catalana de Turisme a Bakú, la capital d’aquest país emergent que està tenint un creixement constant de viatgers a l’estranger. En aquest sentit en els últims 7 anys ha duplicat el nombre de viatgers que marxen fora fins arribar als 4.000.000 actuals.

D’aquest total, uns 3.000 han visitat Catalunya i per això l’Agència Catalana de Turisme ha organitzat una sessió de treball amb empreses turístiques de Catalunya que han presentat la seva oferta als agents de viatges d’aquest país.

Per part de Lloret de Mar, hi ha assistit Lloret Turisme i la cadena Evenia Hotels i Alva Park juntament amb l’agència russa Terramar, que aposta fort per aquest mercat i està valorant operar amb un vol directe entre l’Azerbaidjan i Catalunya.

No en va, i segons recorda l’Ajuntament, Lloret va ser de les primeres destinacions turístiques que va obrir mercat a Rússia als anys 90 i a dia d’avui ja és un dels principals mercats estrangers per a Catalunya. El consistri considera que altres països de la Federació Russa, també poden ser clients potencials per al municipi de la Selva.

El visitant de l’Azerbaidjan és normalment de nivell mitjà-alt que s’allotja en hotels de quatre i cinc estrelles i que busca el sol i platja combinat amb una oferta complementària com wellness, luxe i serveis a la família; i després també hi ha un nombre important, un 35%, de turisme de negocis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics