La biblioteca estrena nou sistema de climatització

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ha estat un dels punts febles de la instal.lació des del primer dia de funcionament, ja que les deficiències en el sistema de climatització han estat constants des dels inicis i provocava molèsties als usuaris que sovint havien de sobreabrigar-se a l’hivern o suportar altes temperatures a l’estiu per tal de fer ús de la instal•lació.

Just fa un any, des de l’Ajuntament s’assegurava que el sistema funcionava, però que regularment patia falles que provocaven jornades sense calefacció o aire condicionat. Per tot plegat i gràcies a una subvenció de la Diputació de BCN s’ha pogut substituir l’equip que hi havia fins ara, per un de més potent i més adequat pel volum a escalfar i a refredar, per que els problemes també es reproduïen a l’estiu.

En total s’han destinat 49 mil€ a aquesta actuació, dels quals 35 mil provenen d’una subvenció i els 14 mil€ restants de fons municipals.

El director de la Biblioteca, Josep Maria Simón espera que a partir d’ara no hi hagi més problemes de climatització a l’equipament.

La mateixa subvenció de la Diputació amb la que s’ha substituït el sistema de climatització de la Biblioteca, que en total s’enfila fins els 170 mil €, també ha de servir per millorar la climatització del teatre municipal. Quan estava en funcionament, la climatització del teatre també era un problema recurrent, i ara, amb les obres de remodelació, que s’engegaran en breu, també es canviarà el sistema de climatització de l’equipament.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics