L’Skate Park obrirà també als capvespres per les festes de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
IMG_20141217_110536-02
els nous gronxadors de l’skate park

Coincidint amb les vacances de Nadal, el parc allargarà el seu horari per oferir una alternativa als joves que no volen anar al juga-juga.

L’Skate Park, situat en els antics terrenys de l’Institut de secundària, té una pista d’skate per tal que els joves que vulguin practicar aquets esport al nostre municipi sense que hagin de desplaçar-se a d’altres poblacions.

Les instal•lacions també incorporarà una pista de bàsquet i de futbol sala, reaprofitant la que es feia servir a l’antic institut. De fet aquests dies s’estan acabant d’ultimar les porteries i les cistelles antivàndals.

Cal destacar també la instal•lació d’uns gronxadors únics elaborats amb xarxes de pescadors de Blanes i que exclusivament es troben al nostre poble.

Ara com ara només falten els elements de mobiliari urbà com bancs i taules que el consistori volen incorporar per crear una zona de pícnic al propi parc.

Aquest Skate Park i la resta d’elements de la coneguda com plaça Lluís Company són efímers perquè els terrenys on s’aixeca aquest espai està destinat a acollir la nova Escola Horitzó. Es tracta del futur centre educatiu de primària destinat als nens que tenen dificultats en l’aprenentatge. Donades les perspectives econòmiques, però, encara no hi ha data per la realització d’aquesta escola, pel que es va decidir muntar aquest Skate Park per a joves, que un cop l’escola sigui una realitat canviarà d’ubicació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics