Creix la venda de loteria de Nadal a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada 22 de desembre, dilluns es torna a celebrar un nou sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, que repartirà més de 2500 milions d’€ en premis.

Tot i que la nostra vila no ha estat mai agraciada amb cap premi important de la Grossa nadalenca, sí ho han estat poblacions veïnes com Malgrat, on fa 4 anys va esgarrapar un milió i mig d’€ i anteriorment Tordera també va veure’s afortunada amb part d’un dels principals premis d’aquest sorteig.

A PLF, a diferencia d’altres anys, s’ha incrementat la compra de dècims per aquest sorteig nadalenc. En anys anteriors s’havia reduït per la crisi econòmica, però també per l’entrada en funcionament a Catalunya del sorteig de la Grossa de Cap d’any, que ha diversificat les inversions en loteria i apostes durant les festes. Maite Arniges, de l’administració de la Loteries de PLF explica que la facturació d’aquest sorteig suposa fins el 80% de tot l’any.

Els palafollencs han comprat més dècims i són superticiosos a l’hora de triar el seu número. Molts recorren a la recerca de dates de naixement, casament o d’esdeveniments concrets. Marta Gómez, de la mateixa Administració, explica que aquest any una de les dates sol•licitades és la que coincideix amb la desena copa d’Europa del Reial Madrid.

Dilluns a partir de les 9 del matí començaran a rodar els dos bombos de la Loteria al Teatro Real de Madrid.

El sorteig de dilluns manté la quantitat de números que es juguen, 100 mil, i la quantitat de cada premi. Així la grossa repartirà 400 mil€ per dècim, el segon 125 mil i el tercer 50 mil.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics