Detenen un noi després de robar i protagonitzar una espectacular persecució amb la policia a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local va detenir diumenge un jove de 19 anys després d’una espectacular persecució que va transcórrer per diversos carrers del centre del municipi. Al detingut se l’imputen cinc delictes: robatori amb intimidació, furt d’ús de ciclomotor, conducció temerària, conduir un vehicle sense haver obtingut mai permís o llicència, i danys de diversa consideració.

Cap al migdia, els policies van ser alertats d’un robatori amb intimidació en un local comercial de la Rambla Joaquim Ruyra, al centre de Blanes. 20 minuts després, una patrulla de la Policia Local va observar un individu que conduïa un ciclomotor, i que corresponia a la descripció facilitada.

En adonar-se de la presència de la Policia Local, el sospitós va iniciar una fugida per diversos carrers de Blanes, conduint en la majoria d’ells en contra-direcció. El noi va acabar xocant contra un vehicle que sortia d’un pàrquing, la qual cosa va provocar que perdés el control del ciclomotor i topés contra dos altres vehicles que estaven estacionats.

Llavors el sospitós va començar la fugida a peu. Per evitar que el fugitiu pogués escapolir-se, la Policia Local de Blanes va procedir al tancament de la zona i, gairebé una hora més tard de recerca activa dels agents, se’l va localitzar.

Els agents van poder recuperar els objectes robats al matí i van comprovar que el ciclomotor amb el que havia fugit havia estat sostret a Lloret, i que el jove no disposa de cap permís ni llicència de conducció.

Es dóna el cas que tant la descripció física de l’individu com el modus operandi es corresponen amb dos altres atracaments que s’han produït a Blanes durant els darrers dies. Per aquest motiu, el detingut ha estat traspassat al Cos de Mossos d’Esquadra per al seguiment de les diligències d’investigació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics