El govern acomiada l’any amb tot un seguit d’obres en marxa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’objectiu és finalitzar a la primavera la majoria d’obres ja engegades o a punt d’iniciar-se, per acomiadar la legislatura.

I és que en aquests mesos a PLF s’està ultimant els treballs dels vestuaris del Figuerassa Arena, s’han iniciat l’ampliació del cementiri, les piràmides de l’entrada del poble, en breu començarà la rehabilitació del teatre o dels carrers de Baix, Capdevila i Girona així com la reforma de Can Batlle.

Tot un seguit d’obres que segons l’alcalde de PLF Valentí Agustí han de finalitzar-se abans de les eleccions per tal de posar el punt i final a la present legislatura. Diu l’alcalde que tot i les dificultats aquest any que deixarem enrere ha estat un bon any, i demana excuses pels possibles errors.

Abans de tancar l’any, Agustí també ha respost a les crítiques que ERC li feia ahir a través del seu web. Els republicans denunciaven que el govern mancava el respecte als grups de l’oposició i que no encaixaven bé les crítiques i preguntes en els plenaris.

L’alcalde, però, explica que no és l’estil del govern mancar el respecte i emmarca les crítiques davant la proximitat de les eleccions municipals. De tota manera considera que ERC exagera algunes de les crítiques.

Ho diu en referència a les denuncies que havia fet Esquerra al ple sobre els problemes d’enllumenat, la plaga de coloms o la precipitació en donar les dades sobre la campanya de detecció del càncer de còlon.

D’altra banda, Agustí acabarà l’any sense haver fet públic si es presentarà o no a la reelecció en les properes eleccions municipals.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics