Els veïns d’Els Pins de Blanes reclamen solucions a l’incivisme de la zona d’oci

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i els diferents controls que munten la policia local conjuntament amb els mossos d’esquadra per registrar els joves que arriben a Blanes en tren per anar de festa, l’incivisme continua present a la zona d’oci de la ciutat.

Cada cap de setmana centenars de joves d’arreu arriben a Els Pins per anar de festa. El problema és que els veïns han de suportar baralles i crits i, l’endemà, es troben retrovisors dels cotxes trencats, danys a vehicles i habitatges, ampolles trencades. Un panorama que no només es viu a El Pins, que és on es concentren la majoria de bars i discoteques de la ciutat, sinó que també es reprodueix a La Plantera, per on la majoria de joves passen per anar i tornar de l’estació.

La setmana passada Inicitiva es va reunir amb alguns veïns per debatre i buscar possibles solucions a l’incivisme.

De la trobada en va sortir la necessitat de reforçar els dispositius de seguretat del Mossos. També demanen una major implicació del govern municipal per eradicar aquests comportaments.

Iniciativa ja ha demanat una Junta de Portaveus urgent per debatre la qüestió i una convocatòria extraordinària de la Junta Local de Seguretat de Blanes, on s’ajunten tots els agents implicats en la seguretat de ciutat.

El malestar també ha arribat a la xarxa. Aquest cap de setmana s’ha convocat un ciberprotesta a través de la Línia Directa de l’Ajuntament de Blanes.

A través d’internet s’ha convocat una iniciativa per col•lapsar aquest servei del consistori que recull peticions, queixes i suggeriments de la ciutadania. La intenció és que tots els veïns enviïn un correu electrònic genèric queixant-se de la situació a El Pins.

La carta genèrica demana mesures contundents per eradicar el problema, amb un enduriment de l’ordenança de civisme. També demana més policia a tota la ciutat i que es tanquin les discoteques que causen molèsties.

Segons l’Ajuntament, aquest matí hi havia en total una 20a de queixes presentades. Unes queixes que Alcaldia respondrà en la major brevetat possible, segons les mateixes fonts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics