Els Mossos continuen buscant els fugitius que van abandonar el cotxe a Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Gendarmeria Francesa i Mossos al lloc on van abandonar el cotxe. Foto: El Pais
Gendarmeria Francesa i Mossos al lloc on van abandonar el cotxe. Foto: El Pais

Les últims informacions parlen de tres fugitius que ahir van protagonitzar una persecució per l’autopista AP-7 després de saltar-se fins a 2 controls policials a França, dels que la Gendarmeria està muntant aquests dies després dels atemptats de París. Passades unes hores els fugitius van ser detectats per la sortida de l’AP-7 d’Hostalric, i la persecució va continuar fins al centre de Tordera on se’ls va perdre la pista després que punxessin una roda. Després de ser avisats, els Mossos, juntament amb la Gendarmeria que va perseguir els sospitosos fins a la població veïna, van muntar un dispositiu per localitzar els suposats delinqüents, que haurien fugit en un segon vehicle d’un tercer membre de la banda que els va recollir a Tordera.

Això va mobilitzar a nombroses patrulles dels Mossos que van muntar controls i van rastrejar la zona amb l’ajuda d’un helicòpter per intentar localitzar el 2n vehicle amb el que havien fugit els sospitosos.

En un primer moment hi va haver molt rebumbori a Tordera, on va corre el rumor que es tractava de la recerca de terroristes islàmics escapats de França. La policia, però, ha descartat que els fugitius tinguin res a veure amb el jihaidisme i els vinculen a un delicte de tràfic de drogues. Segons expliquen fonts policials, els fugitius han estat ja identificats i es tractaria de persones d’origen àrab. El titular del cotxe abandonat a Tordera, un Volkswagen Golf de color negre, té antecedents policials per tràfic d’armes, delictes contra la salut pública, homicidi i lesions. Els ocupants del cotxe havien estat detectats diumenge a Barcelona.

La recerca continua

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics