URGENT

Presó per l’acusada de matar la dona trobada enterrada en un bidó de ciment a Lloret

Compartiu aquesta història

 

El titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Blanes – va decretar ahir l’ingrés a presó sense fiança de la tarotista argentina Norma Beatriz Kuike acusada d’haver matat Ana María Martos i haver-la enterrat dins un bidó ple de ciment en una finca de Lloret l’any 2004.

La dona va ser detinguda a Argentina el juny de 2013 dies després que la Policia, gràcies a una trucada anònima i un georadar, descobrís el cadàver en una parcel•la de Lloret.

L’acusada va arribar divendres a Madrid, un cop la justícia argentina la va extradir per ser jutjada a Blanes. Finalment, però, va acabar declarant per videoconfèrencia en trobar-se encara a Madrid.

La versió que va oferir dels fets diferia completament de la manifestada en el seu dia per l’altre acusat en el cas, el propietari de la parcel•la on es va trobar el cos. L’acusada va negar haver matat la víctima i haver obligat l’altre implicat en el cas a desfer-se del cadàver enterrant-lo dins un bidó.

En la seva versió, es va trobar amb la víctima a l’estació de Blanes i van anar a casa de l’altre implicat per anar al lavabo, deixant Ana María Martos sola dins el cotxe. Quan va tornar, assegura que la va veure amb una xeringa clavada al pit i li va entrar pànic, motiu pel qual va decidir marxar agafant un autobús fins a l’estació de Blanes i d’allà un tren fins a Vilassar de Mar.

La imputada afirma que tenia molta amistat amb la víctima però que va ser la por la que va fer-la fugir d’allà sense haver trucat a emergències.

El jutge instructor no es creu la versió de la tarotista i li atribueix la responsabilitat del crim i l’ocultació del cadàver.

El motiu del crim no ha estat esclarit però se sospita que la tarotista, amb l’ajuda del seu fill -Diego Ismael Felipoff-, hauria estafat i robat a la víctima aprofitant la depressió que patia.

 

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics