Josep Maria Botella serà el nou a cap de llista de CiU a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
El nou candidat de CiU a PLF,Josep Maria Botella
El nou candidat de CiU a PLF,Josep Maria Botella

Canvi de cara al capdavant de la candidatura nacionalista a PLF per a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Josep Maria Botella rellevarà a Joan Gallart al capdavant del partit local, amb la intenció de poder refer el vol després de la patacada electoral de fa 4 anys.

Botella afirma estar orgullós del repte que suposa liderar la llista de CiU a PLF i afirma que encapçalarà una llista totalment renovada i deixant pas a noves persones al capdavant de candidatura, ja que els actuals líders del partit, estan ja cansades i desgastades del tipus de política que es viu a PLF. Botella diu que la nova llista vol compaginar la joventut i l’experiència. Tot i el rentat de cara de la candidatura nacionalista, Botella explica que en cap cas representa una ruptura amb el projecte de CiU, sinó un canvi de tarannà.

En aquest sentit el nou candidat aposta per un programa que defugi de les coses més materials i busqui les polítiques socials i per a les persones. El caracter social i la transparència en la gestió seran els eixos del programa que presentarà CiU a les properes eleccions, segons el candidat.

Botella, que actualment és també president de la federació nacionalista a PLF, assumeix el repte d’aixecar el partit, que en les passades eleccions va passar de 2a a 4a força local, passant de 3 a 2 regidors al consistori. Una davallada que la pròpia formació creu que prové del pacte que en l’últim mandat van mantenir amb el PSC.

Davant dels possibles pactes post-electorals, Botella creu que depenen de les afinitats personals, i que està obert a pactes puntuals amb totes les forces, tot i que afirma que hi ha partits que per línia ideològica no es podria establir un pacte de governabilitat.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics