S’obre les inscripcions per participar a la rua de Carnestoltes de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha obert ja el període de presentació de sol•licituds per a grups que vulguin participar enguany a la rua de carnestoltes del nostre municipi, que com és habitual es celebrarà una setmana després que a la resta de localitats, és a dir el dissabte dia 21 de febrer.

Segons s’especifica en les bases de participació de l’activitat, la rua comptarà amb un màxim de 12 carosses o comparses.

Aquests participants tenen llibertat per triar el motiu de les seves disfresses i l’ambientació de la carrossa, però sí es demana que tant una cosa com l’altre tinguin un mínim de dignitat i de treball. D’aquesta manera per tal d’incentivar una rua vistosa i de qualitat.

Per ajudar a les carrosses i les comparses participants, l’organització estipula una gratificació per participar a la rua palafollenca. Es tracta de 125€ per cada colla sempre i quan es segueixin els requisits i les bases de l’activitat.

En aquest sentit les carrosses, per exemple, caldrà que tinguin un mínim de 3m d’allargada per 2m d’amplada, mentre que les comparses caldrà que siguin de 40 persones.

En el cas que s’inscriguin més de 12 carrosses, tindran preferència les que siguin d’entitats locals i les que hagin participat anteriorment a la rua.

La comissió de Reis i Carnestoltes, l’entitat que munta l’activitat amb el suport de l’Ajuntament, explica que la rua es farà el dia 21 de febrer a partir de les 6 de la tarda amb un recorregut similar als de sempre, només amb l’alteració del final de l’activitat que tindrà una nova ubicació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics