Xerrada sobre com estalviar en les factures d’aigua, llum, gas i telèfon a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori, a través de la Diputació de BCN, ha organitzat per demà divendres al matí una xerrada informativa sobre com estalviar en les factures dels subministraments bàsics com aigua, llum, gas i telèfon. La sessió es farà al Centre Cívic de 10 a 12 del migdia i tots els assistents podran portar les seves factures per tal de poder seguir les explicacions de la conferenciant i comprovar com poder valorar i estalviar els subministraments.

La xerrada està adreçada a tota la ciutadania i té com a objectiu explicar els conceptes bàsics de consum com ara quina és la definició de consumidor, quins són els seus drets i com i on es pot reclamar. La trobada també vol ajudar a interpretar i entendre les factures i donar recomanacions a l’hora de contractar un servei o de canviar de companyia, així com explicar què són les bonificacions socials, les penalitzacions per canvis o la pobresa energètica.

Els participants podran conèixer eines com el comparador de la Comissió Nacional del Mercat de l’Energia, que ajuda a trobar la millor companyia de gas i llum depenent del consum i la potència contractada.

La sessió anirà a càrrec de la tècnica de Consum de la Diputació de Barcelona, Maria Cristina Forcada.

PLF va acollir una xerrada similar a finals del 2013, i va comptar amb una bona acollida, i els assistents es van mostrar molt interessats en les eines i els conceptes que es van explicar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics