El 2n Cros de PLF es farà diumenge al Parc Fluvial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament, amb la col•laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona, ha organitza per aquest diumenge el 2n Cros de Palafolls puntuable pel circuit Maresmenc de Cros.

El mai de l’any passat es va fer la primera edició d’aquesta prova al nostre poble, però enguany s’ha avançat per evitar acabar la temporada tant tard.

En total correran 14 categories que aniran sortint des de les 10 del matí i fins la 1 del migdia amb diferents traçats.

Per participar en el Cros de Palafolls caldrà disposar de la llicència escolar o estar federat. També es pot fer de manera independent i lliure. Sigui com sigui caldrà formalitzar les inscripcions que es podran fer el mateix dia de la cursa.

Participar en el cros és gratuït, excepte pels corredors de la categoria elit, que hauran de pagar 2€. Segons Jordi Fitó, responsable del club d’atletisme de PLF i tècnic d’esports de l’Ajuntament, la pluja dels últims dies ajuda a oferir un traçat més atractiu.

El Cros de PLF és la 5a prova puntuable del Circuit Maresmenc, que es troba just a la meitat. Els corredors del club palafollenc participen en aquest circuit i també en el de Girona.

Caldrà estar atents a la corredora local, Vanessa Mateos, que lidera ara la classificació Cadet del Maresme i podria fer podi al seu municipi aquest diumenge.

La cursa, que es farà en diferents distàncies al Parc Fluvial de la Tordera, oferirà trofeus als tres primers classificats de cada categoria i medalla a tots els participants.

A la plana web de l’Ajuntament podeu consultar el traçat, el reglament i les bases per participar en el cros de diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics