Conxita Campoy afirma estar “ben tranquil•la” per la investigació sobre les dietes i indemnitzacions de la FMC

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada es donava a conèixer que la investigació sobre els possibles sobresous en format dietes de la Federació de Municipis de Catalunya s’ampliava a a una 10a de nous càrrecs públics. Un d’ells era l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, que va formar part de la federació en el mandat 2003-2007.

Tot i aquest anunci, l’alcaldessa afirma està “molt tranquil•la i sense cap problema”. Ho ha dit sense voler fer declaracions a aquesta emissora. Sí les ha fet a Ona Malgrat on ha recordat que no està imputada i on, tot i respectar la feina de la jutgessa, ha lamentat que es facin públics noms de càrrecs polítics que senzillament estan sent investigats.

Campoy ha detallat que durant la seva etapa a la Federació de Municipis de Catalunya cobrava una indemnització de 200 euros mensuals per la dedicació que hi tenia i per la despesa que implicava. Campoy diu que aquests diners han estat sempre declarats a hisenda i que s’hi aplicaven les retencions pertinents.

L’alcaldessa però afirma desconèixer si es va cometre algun error administratiu.

La jutgessa investiga possibles irregularitats amb el pagament d’aquestes dietes a la federació de Municipis. Hi ha uns 25 investigats de casi tots els partits polítics en una primera instància i ara es podria ampliar el llistat d’imputats. Més enllà de Campoy, també s’està investigant a d’altres polítics del Maresme com l’exalcalde de Llavaneres, Víctor Ros o l’exalcalde d’Argentona, Antoni Soy.

Les explicacions de l’alcaldessa, però no han estat suficients per ERC al municipi que ja ha demanat una “reunió urgent” per tal de donar explicacions sobre aquesta investigació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics