L’amateur guanya el dia de la presentació dels equips palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge es feia al camp municipal de futbol de PLF la presentació dels diferents equips del club palafollenc. Una presentació que va acabar amb una altra victòria del primer equip, l’amateur, que la passada setmana es va proclamar campió d’hivern.

La segona volta ha començat amb la victòria per la mínima contra el Gironès, amb un solitari gol de Svetomir al minut 61. Els palafollencs van acabar el partit amb 10 jugadors per l’expulsió a l’últim minut de Vicente, per doble amonestació. I es que en els últims minuts, el col•legiat va mostrar fins a 5 targetes grogues als jugadors del PLF.

En tot cas, nova victòria que els consolida al liderat en una jornada on han eixamplat distància amb el 2n classificat, l’Anglès, que ha empatat questa jornada.

L’infantil també ha guanyat aquesta jornada al camp del St Hilari per 1 a 2. El primer gol el va marcar al minut 28 Viíctor i al 57 es tancava el marcador amb el segon gol en propia porta dels de la Selva.

11a plaça per l’infantil palafollenc, que suma 16 punts. El proper partit serà a casa i contra la Vidrerenca que són 5s.

El cadet ha perdut aquesta setmana contra el Garrotxa per 1 a 3, amb un solitari gol dAyoub, que va suposar l’1 a 1, però que no va poder ser l’inici de la remuntada. El partit va acabar amb 20 jugadors sobre el camp per l’expulsió amb vermella directe d’un jugador de cada equip al minut 72.

Per últim l’aleví va caure derrotat contra el Racing Blanenc que al minut 36 de la primera ja guanyava per 0 a 3, un marcador que no es v moure fins al final del partit. L’equip és ara 10à a la taula amb 13 punts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics