Blanes es promociona com a “ciutat runner”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes i tres entitats del municipi que es dediquen a disciplines relacionades amb l’atletisme, el triatló, les caminades i el senderisme han unit esforços per promocionar la ciutat com a destinació que atregui els amants d’aquestes modalitats esportives.

Amb aquest objectiu, s’ha creat la marca Blanes For Runners que es presentarà com a novetat aquesta setmana a Madrid, coincidint amb la celebració de la 35a edició de Fitur, la Fira Internacional de Turisme que se celebrarà aquest cap de setmana.

Una de les primeres accions que s’ha impulsat per donar a conèixer aquesta nova marca és crear un calendari amb totes les proves i esdeveniments esportius que s’allotgen a Blanes durant aquest 2015.

Es tracta d’un total d’onze activitats que es poden fer al llarg de tot l’any i que inclouen des de curses amb diversos recorreguts fins a caminades populars i escalades, passant per duatlós, trails, aquatlós i la travessia al port que se celebra a l’agost, coincidint amb la Festa Major Petita.

També hi ha rutes per camins de muntanya, un passafred i un cross escolar, entre d’altres.

I és que la ciutat veïna fa anys que cultiva aquestes disciplines. Fa uns dies el calendari de proves esportives es va encetar amb la Cursa Mar i Murtra celebrada el 18 de gener amb més de 1.100 participants.

A Fitur, Blanes x Runners buscarà promoure la vila en les dues modalitats de destinació que té certificades. És a dir; turisme esportiu i el turisme familiar. La idea és que els visitants vinguin al municipi atrets per la facilitat de poder practicar el seu esport preferit a l’aire lliure, a l’hora que gaudeixen dels nombrosos atractius i entorns naturals amb què compta la ciutat.

Blanes assistirà a Fitur en un stand que formarà part del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, dins la zona destinada a l’Agència Catalana de Turisme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics