El Maresme continua com a comarca amb més empreses amb el segell de qualitat turística

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es manté com a capdavantera en empreses i serveis distingits amb el segell de qualitat SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística en Destinos). En total l’han obtingut 72 empreses, 1 més que a l’anterior edició.

Com és obvi, l’Alt Maresme, que concentra la major part de l’activitat turística, és on hi ha més segells SICTED, bàsicament a Calella, Santa Susanna, Pineda de Mar i Malgrat de Mar, però també a Argentona, Dosrius, Llavaneres, Mataró, o Arenys de Mar. També ha estat certificada una empresa de Blanes que presta serveis al Maresme.

En aquest sentit Calella té 18 segells, 13 Sta. Susanna i 9 Malgrat i Pineda, bàsicament càmpings, hotels i platges, però també serveis com les Policies Locals.

D’un any per l’altre han repetit la majoria d’empreses, tot i que n’hi ha 6 que estrenen aquesta distinció.

Aquest segell garanteix als ciutadans que l’empresa o el servei turístic que estan rebent ha estat avaluat i ha complert tot un seguit de requisits que acrediten la seva qualitat.

La Diputació i la Cambra de Comerç són les responsables de la implantació del SICTED a la província de Barcelona. Al Maresme, l’ens gestor del projecte és el Consorci de Promoció Turística.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics