URGENT

Xerrades sobre prevenció, higiene i salut dels més petits a PLF

Compartiu aquesta història

Aquest dimecres es donarà el tret de sortida a un cicle de xerrades que han organitzat conjuntament l’Ajuntament de PLF i les diferents farmàcies de la nostra vila.

Es tracta d’un cicle de xerrades adreçades a pares i mares per tal de donar-los tot un seguit de consell i indicacions relacionades amb l’àmbit sanitari.

Aquestes xerrades, que seran gratuïtes, tenen com a objectiu donar més informació sobre problemàtiques i tractaments habituals que afecten a la higiene, la salut o la prevenció dels més petits de la casa.

Així, demà dimecres, es farà la 1a trobada que sota el títol de Els tractaments dels polls, vol donar algunes claus sobre com fer front a aquests animals, que afecten habitualment als escolars.

La fórmula de proximitat de les xerrades vol fer més efectives les trobades i permetre atendre els dubtes dels pares i mares.

Aquesta primera xerrada es farà a la Biblioteca Municipal Enric Miralles a partir de 2/4 de 8 del vespre i anirà a càrrec de la farmacèutica local Miriam Solé. Diu la pròpia Solé, que en els anys anteriors ja es feien xerrades similars a les escoles i que ara s’ha decidit organitzar aquestes xerrades que faran les pròpies farmàcies.

La intenció és anar realitzant aquestes xerrades sanitàries de forma regular un cop al mes.

A finals de febrer es farà la 2a edició de les xerrades per tractar sobre els problemes a la pell dels infants. Serà el dia 25, també a la biblioteca local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics