L’Ajuntament afirma que ha finançat gran part de la festa de St. Sebastià

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Divendres, el president de l’entitat, Jordi Ballbé, lamentava que el consistori no subvencionés la festa petita de St. Genís, com sí que passa amb les activitats que es fan al centre de la població.

Des de l’Àrea de Cultura de PLF ham mostrat la seva sorpresa, ja que afirmen que gran part de la festa ha estat finançada directament pel consistori així com també la publicitat de la festa. Ho ha explicat la regidora , Dolors Agüera.

Imatge de la Festa Infantil de les Festes de St Sebastià. Foto: Diverta
Imatge de la Festa Infantil de les Festes de St Sebastià. Foto: Diverta

En total, segons la regidora, el consistori hauria pagat uns 2 mil € per aquesta festa que s’ha celebrat durant el cap de setmana. Afirma que les principals activitats, com el ball, les havaneres o el grup infantil, han estat finançades directament pel consistori i que l’entitat veïnal ha sufragat el rom cremat i la xocolatada. De fet recorda que les subvencions que es donen des de l’Ajuntament per activitats com aquesta, són per finançar un màxim del 50% del seu cost, però que en el cas singular de les Festes de St Genís, aquest percentatge s’ha ampliat amb escreix.

La Festa de St. Sebastià, en la que es renova el vot de poble que es va fer per demanar ajuda contra la pesta, és considerada la festa petita de St. Genís, ja que la Festa Major és a l’Agost i inclou activitats familiars i infantils durant un cap de setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics