Detenen un menor palafollenc acusat de fins a 7 estrebades a la zona del “Matadero” de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Policia Local de Malgrat feia temps que estava rere l’autor de fins a 9 robatoris amb violència des del passat mes de desembre. Bàsicament es tractava d’estrabades de les bosses de mà de les persones que anaven a comprar a un conegut supermercat que es troba a la zona del Matadero, prop del gimnàs municipal.

Gràcies a les descripcions donades per les víctimes, la Policia ja tenia identificat al presumpte autor, però no va ser fins ahir que el van poder enxampar.

Va ser quan el noi, d’origen romanès i veí de PLF, va robar la bossa de mà a una dona, que a causa de l’estrebada va caure a terra. Els crits de la dona van alertar a un policia en motocicleta que va començar una persecució del noi, pels carrers propers al supermercat. Tot i que el noi va deixar anar la bossa, la policia va perseguir-lo fins poder detenir-lo.

La dona va recuperar la bossa de mà, que continua més de 500 € en efectiu.

La Policia li imputa fins a 7 delictes de robatori amb força i ja estaven alertes perquè el noi sempre actuava en la mateixa zona del municipi veí, que registra molt moviment de persones que van a comprar en aquest conegut supermercat.

Els altres 2 delictes similars no han pogut ser imputats al palafollenc.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics