L’ajornat Cros de PLF es farà el proper 28 de febrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estava previst per diumenge al matí, però el fort vent que bufava i que va bufar durant la nit prèvia, va obligar als organitzadors a suspendre la competició a l’espera de trobar una nova data per a la seva realització.

Segons explica Jordi Fitó, tècnic d’esports de PLF, al programa En Xarxa de RP, el circuit estava muntat i senyalitzat dissabte a la tarda, però la ventada de la nit va desmuntar tota la senyalització i la preparació prèvia. A més, el vent del matí no permetia tornar a preparar el Parc Fluvial per a la competició.

L’organització va estar a la zona fins les 10 del matí per alertar als possibles participants de la suspensió del cros, cosa que no va evitar les queixes d’alguns corredors que van venir més tard i no van trobar a ningú. L’organització demana disculpes per les molèsties i ja treballa per poder fer el cros aquest proper mes de febrer. De fet ja s’ha confirmat que la data en la que es farà aquesta cursa serà el dissabte 28 de febrer. D’aquesta manera, el cros palafollenc serà el que tancarà el circuit maresmenc.

Finalment serà el dia 28 de febrer.

El d’aquest any és el 2n cros que s’organitza a la nostra vila i està inclòs dins el circuit maresmencs. Això significa que es tracta d’una prova puntuable en una “lliga” de cros dels pobles del voltant. En aquest sentit, la dominadora de la categoria cadet femení, és una corredora del Club d’Atletisme de PLF.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics