URGENT

El concurs de teatre amateur de Malgrat continua diumenge amb “Criatures ferotges”

Compartiu aquesta història

 

El 19è Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles – Premi Vila de Malgrat de Mar va començar la passada tardor i arribarà al seu equador aquest proper diumenge amb la representació de ‘Criatures ferotges’, una adaptació de la comèdia dramàtica de Yasmina Reza ‘Un Déu Salvatge’.

L’obra arribarà al centre cultural de Malgrat de la mà de la Companyia del Centre de Pineda aquest diumenge a les 6.

Serà la 4a de les 8 obres de teatre amateur que es podran veure dins el certamen. L’última va ser aquest passat diumenge amb la representació de l’obra “25 de Gener” amb el grup Punt i Seguit de Terrassa. De fet els tres espectacles vistos fins ara han estat a mans de grups de Terrassa.

En les 4 obres que falten per veure fins el març, a banda del grup pinedenc, també hi ha grups de Palamós, Molins de Rei, Puigcerdà o Calafell, que oferiran les obres “Dues dones que ballen’, ‘Menàge a trois’, ‘Agnès de Déu’ i ‘RIP’.

El Grup Germanor de Malgrat, amfitrió d’aquest concurs de teatre amateur, valora molt positivament l’afluència de gent als espectacles vistos fins ara i en destaca la qualitat i esperen mantenir o ampliar l’acceptació en les properes obres

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics