URGENT

Esquerra organitza un cicle de xerrades per posar el nostre poble a debat

Compartiu aquesta història

Entre el febrer i el març, la formació política té previst organitzar quatre xerrades participatives sobre temàtiques diverses com ara la Cultura i l’Educació, Joventut, Treball o Promoció econòmica que s’agruparan sota el títol de “Palafolls a Debat”.

Els republicans creuen, precisament, que cal obrir un debat sobre aquestes temàtiques, que consideren claus, al nostre poble després de 30 anys de govern socialista. Ho volen fer amb trobades participatives en les que hi haurà convidats especialitzats en aquestes temàtiques i amb la intenció de generar debat al voltant del model de poble existent i reflexionar sobre un altre model possible.

Amb aquestes xerrades els republicans enceten la precampanya electoral, amb la intenció de mostrar que un altre model de poble és possible. Creuen que després de tants anys d’un mateix govern, la idea generalitzada pot ser que no hi ha res més possible.

El cicle “Palafolls a Debat” començarà el proper dilluns dia 2 de febrer amb la presència de qui fou conseller Joan Manuel Tresserras. Durant el tripartit, Tresserras, Doctor en Ciències de la Informació, va ser conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació i vindrà a PLF per parlar sobre Cultura i Educació.

La xerrada-col•loqui es farà a la Biblioteca de PLF a partir de les 20 hores del vespre.

La formació encara no ha donat informació sobre la resta de xerrades que s’aniran fent en les properes setmanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics