3 mesos de presó per apunyalar al germà de la menor amb la que es petonejava

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Diari de Girona explica que l’acusat, que al 2009 tenia 19 anys estava en un parc de Blanes, presumptament petonejant-se amb una menor, quan el germà de la noia va anar a buscar-lo per recriminar-li que intentés lligar amb la seva germana de 13 anys.

Seria en aquell moment quan l’acusat va acabar clavant-li una ganivetada. La ferida va ser molt lleu però va ser necessari aplicar dos punts de sutura per tancar-la i aquest detall és el que ha acabat convertint els fets en un delicte i no una falta, com volia la defensa quan al•legava que la lesió era superficial i no necessitava dels punts de sutura.

La jutgessa considera els fets constitutius d’un delicte pel qual demana tres mesos de presó que el condemnat no haurà de complir per no tenir antecedents penals.

L’acusat haurà d’indemnitzar el germà de la menor amb 1.330 euros pels dies que va trigar a curar-se de les ferides i el perjudici estètic que li va causar el tall.

L’advocat de la defensa, ha anunciat que recorrerà la sentència perquè entén que les ferides del germà de la menor es podrien deure a talls provocats pels vidres que hi havia al terra i no per la ganivetada del seu client.

En el judici, celebrat al Jutjat Penal número 3 de Girona, no es va poder acreditar que l’acusat hagués petonejat la menor de 13 anys que havia conegut a través del Messenger.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics