URGENT

La meitat dels turistes que visiten la demarcació de Barcelona, s’allotgen al Maresme

Compartiu aquesta història

Ho diuen les dades recollides a l’Informe de la Diputació del “Perfil dels turistes i visitants a la província de Barcelona”. Segon aquest document la meitat dels turistes que han visitat la demarcació de Barcelona l’any 2014 s’han allotjat a la nostra comarca.

Els turistes s’han allotjat una mitjana de sis nits. 3 de cada 4 visitants han decidit pernoctar en hotels, mentre que un 13% va triar els càmpings. Aquestes dades són molt semblants a les dades que s’extreien del mateix document però de l’any 2013.

Els aspectes més valorats pel turista respecte la nostra destinació són l’hospitalitat i tracte rebut, però també la conservació de l’entorn i la informació turística. A l’altra banda de la balança, els aspectes menys valorats són els transports públics i l’accessibilitat per a discapacitats.

7 de cada 10 turistes que visiten la demarcació, ho fan per motius de vacances o oci, un percentatge que augmenta fins al 80% a la comarca del Maresme. La meitat dels turistes que visiten les comarques de la Costa Barcelona, diuen que han visitat o visitaran la ciutat de Barcelona, percentatge que s’ha incrementat durant el 2014 en 6 punts en l’últim any.

Les activitats més realitzades a les destinacions de Costa Barcelona són anar a la platja, passejar i anar a la piscina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics