La meitat dels turistes que visiten la demarcació de Barcelona, s’allotgen al Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho diuen les dades recollides a l’Informe de la Diputació del “Perfil dels turistes i visitants a la província de Barcelona”. Segon aquest document la meitat dels turistes que han visitat la demarcació de Barcelona l’any 2014 s’han allotjat a la nostra comarca.

Els turistes s’han allotjat una mitjana de sis nits. 3 de cada 4 visitants han decidit pernoctar en hotels, mentre que un 13% va triar els càmpings. Aquestes dades són molt semblants a les dades que s’extreien del mateix document però de l’any 2013.

Els aspectes més valorats pel turista respecte la nostra destinació són l’hospitalitat i tracte rebut, però també la conservació de l’entorn i la informació turística. A l’altra banda de la balança, els aspectes menys valorats són els transports públics i l’accessibilitat per a discapacitats.

7 de cada 10 turistes que visiten la demarcació, ho fan per motius de vacances o oci, un percentatge que augmenta fins al 80% a la comarca del Maresme. La meitat dels turistes que visiten les comarques de la Costa Barcelona, diuen que han visitat o visitaran la ciutat de Barcelona, percentatge que s’ha incrementat durant el 2014 en 6 punts en l’últim any.

Les activitats més realitzades a les destinacions de Costa Barcelona són anar a la platja, passejar i anar a la piscina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics