L’amateur remunta un 1 en contra i aconsegueix la 16a victòria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El primer en marcar va ser el Farners al minut 30, que 3 minuts després quedarien amb 10 per l’expulsió d’un jugador selvatà amb vermella directe. Llavors els nois d’en Josep Pai Matas van despertar i van aconseguir capgirar el marcador. Ho van fer amb dos gols, tots dos a la segona part i tots dos de Víctor. El primer al minut 71 i el segon i últim al 84.

Flamant trajectòria de l’equip, que suma la 16a victòria de 19 partits jugats. La propera jornada jugaran contra l’Hostalric, cuers de la taula sense cap victòria.

L’infantil palafollenca va perdre a casa contra la Vidrerenca per 0 a 2. Són 11ens a la taula amb 16 punts. Complicat desplaçament el de la propera setmana a casa del 3r classificat, el Racing Blanenc, que suma 35 punts.

El cadet tampoc va tenir sort. Va caure a casa del Quart per 4 a 1. El gol dels palafollencs, que va ser l’últim del partit, va ser a més en pròpia porta dels gironins. D’aquesta manera, el cadet continua cuer com a 16e classificat i sense sumar cap punt. En tindrà bona oportunitat per estrenar-se aquesta propera jornada quan jugaran al camp del bisbalenc. Els empordanesos són 15, amb 3 punts.

Tanquem el repàs als resultats dels equips palafollencs amb l’Aleví que a l’igual que l’amateur es va sobreposar a un primer gol. En aquest cas, d’Arbúcies va ser el primer en marcar, al minut 6. 1 minut després Eric igualava el marcador i començava el recital de gols dels palafollencs. El segon va ser d’Òscar, al 15, Gabriel marcava al 24 i Moreno tancava el marcador al 38 de la primera. Al final 1 a 4. L’aleví és 19 i la propera jornada jugaran contra el Cal Aguidó blanenc que són 2n.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics