El sènior de bàsquet guanya a l’Onyar i escala posicions

 

Després d’uns primers mesos en els que l’equip s’havia de conjuntar, ara es noten els resultats. 3a victòria en els últims 4 partits certifiquen el bon moment de joc de l’equip dels nois entrenats per Jordi Batlle.

L’última aquest cap de setmana han guanyat a la pista d’un rival directe a la taula, l’Onyar per 40 a 48. 8 a munt pel sènior local que puja a la 11a plaça . Dissabte jugaran al Palauet contra el cuer, les Escolàpies de Figueres a 2/4 de 8 del vespre.

El Sots21 encara no aixeca cap i ha perdut aquesta setmana a casa contra el St Joannenc; 44 a 63. Nova derrota de l’equip que és 13e a la taula i la propera jornada jugaran contra el Pia d’Olot que són 8s.

Victòria solvent del cadet a la pista del Tossa de 29 punts; 38 a 67. En el partit estava en joc la 9a plaça de la taula, que s’ha quedat el PLF de moment i que defensarà la propera jornada contra el St Antoni de Calonge, que són 8s.

El cadet femení ha perdut a la pista del Quart en un partit espectacular tot i la derrota; 74 a 50. Les palafollenques van errar els tirs més senzills i les locals van saber aprofitar-ho per escapar-se en el marcador.

L’infantil femení ha perdut d’1 punt després de dominar bona part del derbi contra el Blanes, 40 a 41. La derrota fa caure l’equip a la 8a plaça.

Acabem amb la victòria del Mini Masculí contra el Banyoles, 95 a 50, que els manté com a segon classificat en la 2a fase de la lliga amb només una derrota.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics