El sènior de bàsquet guanya a l’Onyar i escala posicions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després d’uns primers mesos en els que l’equip s’havia de conjuntar, ara es noten els resultats. 3a victòria en els últims 4 partits certifiquen el bon moment de joc de l’equip dels nois entrenats per Jordi Batlle.

L’última aquest cap de setmana han guanyat a la pista d’un rival directe a la taula, l’Onyar per 40 a 48. 8 a munt pel sènior local que puja a la 11a plaça . Dissabte jugaran al Palauet contra el cuer, les Escolàpies de Figueres a 2/4 de 8 del vespre.

El Sots21 encara no aixeca cap i ha perdut aquesta setmana a casa contra el St Joannenc; 44 a 63. Nova derrota de l’equip que és 13e a la taula i la propera jornada jugaran contra el Pia d’Olot que són 8s.

Victòria solvent del cadet a la pista del Tossa de 29 punts; 38 a 67. En el partit estava en joc la 9a plaça de la taula, que s’ha quedat el PLF de moment i que defensarà la propera jornada contra el St Antoni de Calonge, que són 8s.

El cadet femení ha perdut a la pista del Quart en un partit espectacular tot i la derrota; 74 a 50. Les palafollenques van errar els tirs més senzills i les locals van saber aprofitar-ho per escapar-se en el marcador.

L’infantil femení ha perdut d’1 punt després de dominar bona part del derbi contra el Blanes, 40 a 41. La derrota fa caure l’equip a la 8a plaça.

Acabem amb la victòria del Mini Masculí contra el Banyoles, 95 a 50, que els manté com a segon classificat en la 2a fase de la lliga amb només una derrota.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics