URGENT

PLF registra un saldo migratori negatiu

Compartiu aquesta història

Segons les darreres dades referents a l’estadística de variacions residencials, publicades per l’Institut d’Estadística de Catalunya, el conjunt de moviments migratoris ha donat com a resultat una pèrdua de població de 31 persones a PLF.

Aquesta estadística relaciona el nombre de moviments migratòries, tant els palafollencs que marxen fora, com als nous palafollencs que venen d’altres punts de Catalunya, Espanya o d’estrangers.

Això vol dir que a PLF han marxat més persones que no pas n’han vingut. Un saldo negatiu de 31 persones durant el 2013.

Durant aquest any, hi havia més palafollencs vivint arreu de Catalunya que no pas catalans d’arreu vivint a PLF. La diferència en aquest cas és de 6 persones. El saldo corresponent amb la resta d’Espanya és de -8 i s’amplia fins els 17 a la diferència entre les immigracions i les migracions estrangeres.

En total dóna aquest saldo negatiu de 31 persones. 31 palafollencs més que han sortit, respecte els que han entrat.

De fet PLF és, juntament amb Dosrius, St. Cebrià i Sta. Susanna, dels pobles que ha perdut població en tots 3 àmbits. És a dir amb relació amb la rest de Catalunya, d’Espanya i d’estrangers.

Pineda té un saldo negatiu de 160 persones (el més alt de tota la comarca), Tordera en 10, mentre que Malgrat té un saldo positiu de 37 persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics