URGENT

Premi per la colla castellera dels Maduixots de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

Valls va acollir aquest dissabte la 9a edició de la Nit dels Castells, en la que els Castellers de l’Alt Maresme han rebut el premi baròmetre casteller 2014, conjuntament amb una desena de colles més. El premi reconeix la colla per haver bastit en la seva primera temporada un castell de set pisos. Va ser el passat mes de novembre en dues actuacions; una a Mataró i un altre cop a Malgrat de Mar.

Els Maduixots és la colla de l’Alt Maresme i hi participen un centenar de persones de Calella, Pineda, Malgrat, Tordera, Sta Susanna i PLF, i ja en els primers mesos de vida, s’ha fet un forat en el teixit casteller del país.

Després de rebre el guardó, els Castellers de l’Alt Maresme reinicien aquesta mateixa setmana l’Escola de Castells perquè tothom qui vulgui pugui descobrir el món dels castells i pugui viure les sensacions de participar en una d’aquestes construccions. L’Escola de Castells es durà a terme durant les tres primeres setmanes de febrer, i l’última setmana de mes els maduixots iniciaran de nou els assajos per afrontar la nova temporada castellera.

En aquest sentit cal ja anotar les primeres cites de la temporada. La primera actuació dels Maduixots serà el proper 22 de març, a Guissona.

La 2a exhibició serà a PLF coincidint amb la Festa Major Petita, el diumenge 5 d’abril. A finals d’abril actuaran a Tordera, on celebraran l’aniversari del seu bateig juntament amb els Capgrossos de Mataró.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics