URGENT

S’abaixa el preu d’aparcar durant tot el dia a l’Hospital de Calella

Compartiu aquesta història

El tiquet de 24 hores per aparcar al centre hospitalari es rebaixarà aquesta setmana i passarà a costar 2 € i mig. Una reducció considerable ja que fins ara el mateix tiquet costava 6€.

Per obtenir aquest tiquet caldrà fer servir l’aparcament Hospital 2, situat a la carretera d’hortsavinyà just davant del centre sanitari i que es va inaugurar ara fa un any.

Aquest tipus d’estacionament de llarga durada no estarà permés a partir d’ara a l’aparcament Hospital 1, el que està tocant a l’Hospital calellenc. En aquest espai, només es podran comprar tiquets de rotació per un mínim de 30 minuts i un màxim de 4 hores. Aquest horari de fraccionament costarà un mínim de 20 cèntims, per a mitja hora, i fins els 4.85€ pel màxim de 4 hores.

En els dos pàrquings se suprimirà la possibilitat de comprar un abonament setmanal.

L’horari de funcionament de l’estacionament regulat es mantindrà durant tot l’any, excepte diumenges i festius, de 8 del matí a 8 del vespre.

Les noves tarifes entraran en vigor quan s’hagin fet les modificacions tècniques als aparells que cobren als usuaris, unes tasques que haurien d’estar enllestides durant aquesta setmana.

Amb aquesta nova tarifa, l’empresa gestora de l’estacionament pretén oferir un aparcament econòmic i de llarga estada, per facilitar l’accés als usuaris de l´Hospital i del Tanatori.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics